Aluc Prodcom
> Despre noi
Scurt istoric
SC ALUC PRODCOM SRL
A fost infiintata in baza Actului Constitutiv Unic autentificat cu Nr. 2310/1994, inregistrat la Registrul Comertului Craiova, sub Nr. J16/3294/1994 si la Ministerul Finantelor cu nr. R 6591798.
Activitatea de baza a societatii a fost fabricarea de cuie si articole de feronerie.
Activitatea a inceput intr-o incapere mica, situata la sediul societatii din str. Carpati, nr.80, cu o masina de fabricat cuie.
Nevoile si solicitarile din ce in ce mai mari, au facut ca societatea sa investeasca in alte masini de fabricat cuie, insistand pe acoperirea intregii game de dimensiuni.
Datorita spatiului mic, conducerea societatii a actionat in cautarea si gasirea de spatiu pentru extinderea productiei. Astfel, in anul 1999, a participat si a castigat licitatia actualului spatiu de productie in Calea Craiovei, nr.4. In urma unor amenajari, s-a trecut la o productie de serie mare a produsului cuie. Unitatea a fost dotata cu alte utilaje necesare cresterii rentabilitatii produsului.
Au fost achizitionate liniile de trefilare sarma si tobele pentru curatit. Tot in aceasta perioada, unitatea a asimilat tehnologia de fabricare a sarmei pentru gard, produs care ocupa la aceasta data un loc important prin productia realizata in situatia financiara a societatii. Prin strategia abordata de reivestire a profitului, s-a actionat in diversificarea productiei, reusind asimilarea altor produse, cum ar fi: lant zale, arcuri tapiterie, balamale metalice, balamale populare, articole din tabla si, mai nou, folie.
Pentru comenzi: tel/fax: 0251.312.355; 0251.311.200 sau prin email: office@aluc.ro